Szállodamarketing profiknak; Szállodamarketing tanácsok; Szállodamarketing az Instagramon; Szállodamarketing tulajdonosoknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Szállodamarketing -Az Instagram story kreatív kihasználása

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szállodamarketing -Az Instagram story kreatív kihasználása


2022/07/12
Szeder

Amikor 2016-ban először megjelent az Instagram Stories, a felhasználók összezavarodtak. Az Instagram megpróbált Snapchatté válni? A márkáknak újra kell hasznosítaniuk a tartalmakat csatornáikban? Mára azonban az Instagram Stories olyan közösségi történetek platformjává vált, amely nem hasonlít a többihez. A különböző iparágak, így a szállodatulajdonosok is felhasználhatják, hogy kreatív szállodamarketinget készítsenek.

Szállodamarketing az Instagram storyban

Az Instagram Storyes lehetővé teszi a szállodamarketinggel, hogy kapcsolatokat építs ki közönségeddel. Bár a statikus képek és az előre rögzített videók nagyszerűek, az élő adás és a pillanatnyi történetek megosztása tovább viszi ezt a kapcsolatot. Ja, és az sem árt, hogy az Instagram Stories-nak több mint 400 millió napi felhasználója van. Az ihletet igénylő ingatlanokhoz négy kreatív módszert mutatunk be, amellyel a szállodák az Instagram Storyes szolgáltatást használják, mint szállodamarketing. Fedezz fel néhány kulcsfontosságú módszert az Instagram Storyes használatára a szállodamarketingben:

Mutasd meg a vidám oldaladat szállodamarketinggel

Egy szállodát vezetni komoly dolog. De néha jó, ha egy vidám oldalt mutatsz meg ügyfeleidnek, és emlékezteted őket, hogy kedvenc szállodájukat ugyanúgy emberek vezetik, mint ők. Esemény vagy promóció reklámozásakor hasznos lehet olyan funkciókat használni, mint a bumeráng, hogy rövid, szórakoztató klipeket készíts, hogy megmutasd a közönségnek szállodád nyugodtabb és könnyedebb oldalát. Fontos észben tartani, hogy az Instagram-sztorik használata a szállodamarketing során nem mindig azt jelenti, hogy megpróbáljuk rávenni az ügyfelet a foglalásra vagy a költésre. Néha az Instagram legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi, hogy közel maradj ügyfeledhez, mint márkádhoz, megbízhatóságot mutass, és arra ösztönözd őket, hogy visszatérjenek.Élő zene vagy esemény?

Ha bármilyen eseményt tartasz, vagy vendégművészek jönnek, hogy szórakoztassanak, használd Instagramodat a reklámozáshoz. Nemcsak a banda (vagy előadó) rajongói lesznek hajlamosabbak arra, hogy megnézzék az oldaladat, de akár úgy is dönthetnek, hogy foglalnak egy szobát, hogy megtekinthessék kedvenc előadójukat. Szállodamarketingen belül egy esemény formájában közöld a közelgő rendezvényt, és a közönség biztosan lelkesedni fog érte. Győződj meg róla, hogy a helyet is jelöld meg, mert az az a javadra fog működni az Instagram algoritmusában, és megjelenik az új emberek felfedezőoldalán, akiket szintén buzdíthatsz arra, hogy jöjjenek el megnézni.

Szállodamarketing -Tarts bejelentéseket

Magától értetődik, hogy a nagy, fontos bejelentéseket, amelyek jelentős hatással lesznek vendégeidre vagy vállalkozásodra, hivatalosan és egyértelműen közzé kell tenni a közösségi média oldalakon és a weboldalon egyaránt. Azonban a kisebb bejelentésekhez használt a Stories funkciót az Instagramon. Készíts az újításokhoz videót, amivel szállodamarketinged érdekesebb lesz, és egy kis betekintést engedsz a követőidnek, hogy milyen újítások várhatnak rájuk. Ezzel a felhasználók hajlamosabbak lesznek követni, mert kíváncsiak lesznek a szállodádban zajló események kapcsán.

Kérj segítséget a profiktól! SzállodamarketingHotelek, szállodákLegfrissebb cikkek


SEO hoteleknek: teljes hotel SEO útmutató 2023-ra
Ebben a digitális korban egy szálloda weboldalának a hiánya az egyik leggyorsabb módja a hitelesség és az üzlet elvesztésének. De akkor ezek szerint elég egy jól megtervezett weboldal ahhoz, ami vonzza ezeket a vendégeket? Nem igazán! Nem titok, hogy látogatóid a keresőmotorokból kerülnek a weboldalra. Ez azt jelenti, hogy szállodai weboldaladnak magasabb helyen kell szerepelnie a keresőkben, hogy potenciális ügyfeleket szerezzen és végül vendégeiddé tegye őket. Itt kerül a képbe az a bizonyos hotel SEO. Ez a cikk egy teljeskörű útmutató lesz a szállodai keresőoptimalizálás megértéséhez, valamint a versenyhelyzetben való kiemeléshez. 
Hogyan készítsünk hatékony weboldalt hotelünknek, amely több közvetlen foglalást tesz lehetővé
Nem egészen mondok újat azzal, hogy ha hatékonyabban akarsz szállodai szobát értékesíteni, alapvető fontosságú a weboldal – az online jelenlét. Ha a célközönséged a világ – márpedig manapság –, hogyan lenne lehetséges, hogy a világ másik feléből érkező – vagy akár egy 1000 km-re élő – ügyfél a turistaszállásait anélkül találja meg, hogy az online kirakatot, weboldalként is ismert?
Különféle szállástípusok és azok kihasználása a szállodaüzemeltetési stratégiához
A szállodatulajdonosok vagy a vendéglátóipari szakemberek számára elengedhetetlen, hogy alaposan ismerjék a különböző típusú szálláshelyeket. Így felfegyverkezve ki tudják elégíteni vendégeik sokrétű igényeit, és felejthetetlen élményt nyújt számukra. A különféle szálláslehetőségek nem csak hozzáadott értéket adnak hoteled számára, hanem segít abban, hogy kitűnjön a versenyképes turisztikai ágazatban.
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!