2024-es SEO trendek: hotel online marketing és keresőoptimalizálás 2024-ben

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 2024-es-seo-trendek > 2024-es SEO trendek a szállodaiparban: avagy hogyan vidd sikerre szállodád a SEO segítségével 2024-ben?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

2024-es SEO trendek a szállodaiparban: avagy hogyan vidd sikerre szállodád a SEO segítségével 2024-ben?


2024/01/25

A szálláshely-szolgáltatók, szállodák, hotelek és panziók számára az online jelenlét és a hatékony keresőoptimalizálás (SEO) létfontosságúak a versenyképesség szempontjából. Mutatjuk, hogy miért fontos Neked is ismerned a 2024-es SEO trendeket, és hatékony keresőoptimalizálási stratégiát alkalmaznod, hogy hoteled nyereségesebben működhessen 2024-től! 

2024-es SEO trendek

A digitális korban a potenciális vendégek jelentős része a keresőmotorokon keresztül tájékozódik és foglal szállást – azonban sajnos a legtöbb szálláshely-szolgáltató még ma is első sorban az OTA (Online Travel Agencies) rendszerekre hagyatkozva üzemelteti szállását, saját marketing rendszer és SEO fenntartása nélkül. 


Ennek megfelelően rengeteg szálloda és hotel kényszerül bevételének jelentős részét kifizetni ezeknek a szolgáltatásoknak, ezzel csökkentve saját nyereségét. Ráadásul az OTA rendszerek kiszolgáltatottá teszik a szállodaipart: bevételed, nyereséged, az egész működésed rajtuk múlik! Egy saját online marketing rendszer kiépítésével, a 2024-es SEO trendek szem előtt tartásával nagyban javíthatsz ezen az arányon.
 



 

Miért fontos a 2024-es SEO trendek ismerete az OTA rendszerek visszaszorításában?

A direkt foglalások elérése kulcsfontosságú a szállodák számára. Míg az OTA (Online Travel Agency) rendszereken keresztül való foglalások elterjedtek, a közvetlen foglalásoknak számos előnye van: 
-    A szálloda saját weboldalán való foglalás lehetővé teszi a szállásadók számára, hogy közvetlen kapcsolatba lépjenek a vendégekkel, 
-    személyre szabott ajánlatokat és kedvezményeket kínáljanak nekik. 
-    Emellett a közvetlen foglalások révén a szálloda megőrzi a teljes kontrollt az árképzés felett, és minimalizálhatja a jutalékokat, amelyeket az OTA-knak kell fizetnie.
-    Vissztérő vendégkörre tehet szert különböző ajánlatokkal, feliratkoztatással. 

 

A mi célunk pontosan az ilyen előnyök kihasználása, az aktuális keresési trendekre való reagálás és a szállodák számára hatékony SEO stratégiák kialakítása annak érdekében, hogy növelje a közvetlen foglalások arányát és segítse a szállodákat abban, hogy a keresőmotorok találati listáinak élére kerüljenek. A hotel számára a SEO nem csupán egy lehetőség, hanem a sikeres online jelenlét és üzleti növekedés kulcsa! 

 

Ennek megfelelően, a szállodáknak, hoteleknek szorosan figyelemmel kell kísérniük a szállodaiparra jellemző keresési trendeket és igazodniuk kell azokhoz a (direkt) foglalások maximalizálása érdekében.
Itt mindent megtalálsz a 2024-es év legújabb SEO trendjeiről, amelyek kifejezetten hotelek számára relevánsak. A verseny a digitális térben egyre szorosabbá válik, és azok a szállodák, amelyek lépést tudnak tartani a legfrissebb keresőoptimalizálási irányelvekkel, kiemelkednek a Google találati listákon – kiemelkedő eredményekre is tehetnek szert. 

 

2024-es SEO trendek a szállodaiparban

A szállodaiparban a  verseny egyre nagyobb, hiszen egyre több hotel és más szálláshely-szolgáltató ébred rá a SEO, a keresőoptimalizálás, és úgy összességében a saját online marketing stratégia alkalmazásának előnyeire. Ennek megfelelően kiemelten fontos, hogy szállodánk a digitális térben is kiemelkedjen, és ehhez elengedhetetlen a naprakész SEO stratégiák alkalmazása. A 2024-es SEO trendek olyan kulcsfontosságú tényezőket takarnak, amelyek segíthetnek szállodánknak elérni a kívánt online láthatóságot és rangsorolást. 

 

A Google Algoritmus-változásainak figyelemmel kísérése 2024-ben is erős SEO trend! 

A Google algoritmus folyamatos fejlődése azt jelenti, hogy naprakészen kell tartanunk tartalmunkat, és alkalmazkodnunk kell az aktuális keresési irányelvekhez. Mivel ez egy folyamatosan változó szabályrendszert követ, rendkívül fontos, hogy fordítsunk időt annak megismerésére, kövessük a hazai- és nemzetközi trendeket, hatékonyan és gyorsan reagáljunk a változásokra! 
Az alábbiakban a jelenleg legnépszerűbb SEO trendeket vesszük sorra amelyek 2024 elején érvényesek. 
 

 

Szemantikus keresés és tartalomoptimalizálás: a 2024-es SEO trendek alapja 

A szemantikus keresés a keresőmotorok fejlett technológiáját alkalmazza a felhasználók kereséseinek értelmezésére és a releváns tartalom kínálatára. Ez a megközelítés azt jelenti, hogy a keresőmotorok nem csak az egyes kulcsszavakra összpontosítanak, hanem igyekeznek megérteni a felhasználói szándékot és a keresési kontextust.


A szemantikus keresésben az algoritmusok elemzik a szavak közötti kapcsolatokat, értelmezik a mondatokat, és összekapcsolják a különböző kifejezéseket egy szélesebb tematikus keretben. Ennek eredményeként a keresőmotorok pontosabban tudják meghatározni a felhasználói szándékot, és olyan tartalmat ajánlanak, amely valóban releváns a felhasználói igényekhez.


A szállodaiparban például a szemantikus keresés a 2024-es SEO trendekben azt jelenti, hogy a szállodáknak nemcsak a szokásos kulcsszavakra, például "hotel" vagy "szállás" optimalizált tartalmat kell létrehozniuk, hanem olyan tartalmat is, amely reflektálja a felhasználók konkrét igényeit. Ez lehet magyarázó tartalom a szobatípusokról, szolgáltatásokról, helyi látnivalókról és egyéb olyan tényezőkről, amelyekre a látogatók keresnek.


A szemantikus keresés azáltal segíti a szállodákat, hogy növeli a tartalom relevanciáját, és így javítja a keresőmotorok számára láthatóságukat. A keresőmotoroknak így könnyebb megérteni, hogy egy szálloda milyen kínálatot nyújt, és a felhasználók által megfogalmazott sokféle keresési kifejezésre is hatékonyan válaszolhat. Ez hozzájárul a szállodák online láthatóságának növeléséhez és a potenciális vendégek pontosabb kiszolgálásához.
 

 

Mobile-first: továbbra is fontos SEO trend 2024-ben

Az "Mobile-first" kifejezés azt jelenti, hogy egy weboldal tervezése és kialakítása során először is a mobil eszközökre, például okostelefonokra és táblagépekre helyezik a hangsúlyt. Ez azt jelenti, hogy a weboldal tervezése során az elsődleges szempont azoknak az eszközöknek a szükségletei és kijelzőméretei, amelyeken a felhasználók a legtöbbet böngészik.

 

A mobil-first tervezés egy válasz a felhasználók változó böngészési szokásaira, hiszen egyre többen használnak mobil eszközöket az internetezésre. Az olyan keresőmotorok, mint a Google, kiemelten kezelik a mobilbarát weboldalakat a rangsorolás során, és a mobil-first megközelítés segít abban, hogy a weboldal magasabb pozícióba kerüljön a keresési eredményekben. Ez már a korábbi években is fontos szempont volt, de a 2024-es SEO trendekben is kiemelten kell kezelnünk.
 

 

Miért fontos tehát mobilra optimalizálni egy hotel weboldalát?

-    Felhasználói élmény: A mobilra optimalizált weboldalak biztosítják, hogy a látogatók könnyen böngészhessék és navigálhassák a tartalmat kisebb kijelzőkön is. Ezáltal javítják a felhasználói élményt és növelik az elégedettséget.
-    Keresőmotorok rangsorolása: A Google és más keresőmotorok kiemelten értékelik a mobilbarát weboldalakat a rangsorolás során. A mobil-first megközelítés segít abban, hogy a weboldal magasabb pozícióba kerüljön a mobil keresési eredményekben.
-    Lokális keresések: Mobil eszközökről gyakran történnek lokális keresések, például "közelben lévő hotelek". A mobilra optimalizált weboldal segíti a szállodát abban, hogy megjelenjen ezekben a helyi keresési eredményekben.
-    Konverziók növelése: A mobilra optimalizált weboldalak egyszerűbb és gyorsabb foglalási folyamatot tesznek lehetővé, ami növelheti a direkt foglalások esélyét. A mobil felhasználók gyakran sürgős vagy spontán döntéseket hoznak, és a könnyű foglalási lehetőségek ösztönözhetik a konverziókat.
-    Versenyképesség: A mobilbarát weboldalak egyre inkább válnak az iparág elvárásává. Egy hotel, amely nem rendelkezik mobilra optimalizált weboldallal, könnyen lemaradhat versenytársai mögött.

 

Összességében a mobile-first megközelítés segít a szállodáknak korszerűsíteni online jelenlétüket, optimalizálni a felhasználói élményt és versenyelőnyt szerezni a digitális térben.

 

A videós tartalmak a hotelmarketingben és a 2024-es SEO trendekben

A felhasználói trendekkel együttműködve a Google kereső algoritmusai egyre inkább értékelik a videótartalmat. Készíts érdekes videókat szállodádról, bemutatva az egyedi szolgáltatásokat és környezetet!  Ez nem csak a keresőmotoroknak, hanem a potenciális vendégeknek is vonzó lehet, mellyel fellendítheted szállodád forgalmát. Az alábbiakban azt mutatom be, hogy miért is fontos a videómarketinggel különösképp foglalkoznod 2024-ben, ha szállodát üzemeltetsz: 
-    Felhasználói elköteleződés növelése: A videós tartalmak sokkal vonzóbbak és sokkal hajlamosabbak elkötelezettséget generálni, mint a szöveges tartalmak. A látogatók hajlamosabbak rákattintani és megnézni egy rövid videót, ami növeli az oldalakon eltöltött időt. A magasabb felhasználói elégedettség pedig pozitívan befolyásolhatja a weboldal SEO-t! 
-    Tartalommegosztások számának növekedése, visszahivatkozások szerzése: Érdekes, informatív és szórakoztató videók gyakran kerülnek megosztásra közösségi médiában és más online platformokon. A megosztások és a linkek növelik a weboldalak láthatóságát, és a Google a linkeket tekinti az egyik legfontosabb rangsorolási tényezőnek.
-    Videós tartalmak a keresőmotorokban: A keresőmotorok, különösen a Google, egyre inkább értékelik a videós tartalmakat. A videók beágyazása és megfelelő keresőoptimalizálásuk segíthet abban, hogy a tartalom jobban látható legyen a keresési eredményekben.
-    SEO-Optimalizált videóleírások: A videókhoz kapcsolódó jól megfogalmazott leírások és címkék lehetővé teszik a keresőmotoroknak, hogy jobban megértsék a tartalmat. Ezáltal növelhető a videók esélye arra, hogy megjelenjenek releváns keresések során.
-    Vendégek kiszolgálása és vendégélmény: A videók kiválóan alkalmasak arra, hogy bemutassák a szálloda különböző szolgáltatásait, szobatípusait, éttermét és a helyi látnivalókat. Ezáltal segíthetnek a látogatóknak a szálloda kiválasztásában, és hozzájárulhatnak a vendégélmény növeléséhez.
-    Konverziók számának növelése: A videók hatékonyan használhatók konverziós eszközként is. Az érzelmes tartalmak és a konkrét szolgáltatások bemutatása segíthet a látogatóknak gyorsabban dönteni a foglalás mellett.
-    Keresési eredmények kiemelése: A Google találati listáin egyre gyakrabban jelennek meg videó snippetek, amelyek a kereső eredmények kiemelésére szolgálnak. Ez a vizuális megjelenés tovább növeli a videók vonzerejét a felhasználók számára.

 

Összességében a videós tartalmak nem csupán a szállodák promóciójában játszanak fontos szerepet, hanem kulcsfontosságúak a keresőoptimalizálásban is, így a 2024-es SEO trendekben is kiemelten kell kezelnünk őket. A megfelelően optimalizált és minőségi videók hozzájárulhatnak a weboldal magasabb rangsorolásához, a látogatók elkötelezettségének növeléséhez és a konverziók fokozásához.
 

 

Helyi, avagy a lokális keresési trendek a 2024-es SEO trendek között

A lokális keresések kiemelkedően fontosak egy hotel online marketingjében, különösen abban az esetben, amikor a szállodák helyi vendégek számára szeretnék maximalizálni a láthatóságukat és növelni a foglalásokat. Az alábbiakban bővebben kifejtem, miért kulcsfontosságúak ezek a lokális keresések:

-    Helyi érdekességek megjelenítése: A lokális keresések lehetővé teszik a szállodák számára, hogy kiemeljék a helyi érdekességeiket, környékbeli látnivalókat, és egyedi szolgáltatásaikat. Ezzel vonzóbbá tehetik magukat a vendégek és turisták számára.
-    Közelben lévő szolgáltatások és éttermek kiemelése: A helyi keresések segítségével a szállodák bemutathatják a közelben lévő éttermeket, üzleteket, látnivalókat, szórakozási lehetőségeket. Ezáltal a vendégek már a foglalás előtt kaphatnak egy teljeskörű képet a környékről, vonzóvá tehetjük lokációnkat számukra. Fontos ugyanakkor, hogy egy-egy vállalkozás megemlítésével akár vele is kapcsolatba kerülhetünk, értékes ajánlásokat, visszahivatkozást szerezhetünk tőlük! 
-    Google Térképen való megjelenés: A Google a helyi keresések során a térképen is megjeleníti a találatokat. A szállodák számára ez azt jelenti, hogy a térképen való jelenlétük kritikus a potenciális vendégek számára, akik gyakran a térkép alapján választják ki a szállásukat.
-    A mobil eszközökről történő keresések gyakran lokális jellegűek. Az emberek gyorsan keresnek olyan szolgáltatásokat, amelyek közel vannak hozzájuk, például "hotel a közelben". A szállodák, amelyek hatékonyan optimalizálják weboldalukat ezen típusú keresésekre, könnyen megtalálhatók és elérhetők lesznek.
-    Lokális SEO: A helyi keresések optimalizálására való törekvés során a szállodák könnyebben megjelenhetnek a Google My Business listájában, és növelhetik az esélyüket a pozitív értékelésekre, véleményekre.
-    Helyi rendezvények és aktivitások promóciója: A szállodák számára a lokális keresések lehetőséget teremtenek a helyi rendezvények és különféle tevékenységek népszerűsítésére. Azok a szállodák, amelyek aktívan bekapcsolódnak a helyi közösségbe, és ezt online is megjelenítik, vonzóbbnak tűnhetnek a potenciális vendégek számára.

 

A lokális keresések tehát nem csupán az online láthatóság, hanem a szállodák és a helyi közösség közötti kapcsolatépítés eszközei is, valamint a 2024-es SEO trendek egy fontos lépése is. A hatékony lokális SEO-stratégia révén a szállodák növelhetik a direkt foglalásokat és javíthatják a hosszú távú üzleti sikerüket.

 

A tartalommarketing a 2024-es SEO trendekben is király marad! 

A tartalommarketing már évek óta az egyik leghatékonyabb SEO eszköz, és ez 2024-ben sem látszik változni. A tartalomoptimalizálás éppen ezért rendkívül fontos szerepet játszik a szállodák online jelenlétének és keresőoptimalizálásának sikeres kialakításában. És hogy miért kiemelkedően fontos a tartalomoptimalizálás? Nézzük…:
-    SEO, keresőoptimalizálás: A keresőmotorok, például a Google, folyamatosan frissülő algoritmusokat alkalmaznak a tartalmak értékelésére és rangsorolására. A megfelelően optimalizált tartalom segíti a keresőmotorokat a weboldal relevanciájának jobb megértésében, és növeli az esélyét annak, hogy a keresési eredményekben előkelőbb pozícióba kerüljön.
-    Felhasználói élmény: A jól strukturált, könnyen érthető és hasznos tartalom segít a felhasználóknak az információk gyors megtalálásában. Az elégedett látogatók hajlamosabbak tovább böngészni az oldalon és visszatérni, ami pozitív hatást gyakorolhat a keresőoptimalizációra is.
-    Kulcsszókutatás: A megfelelő kulcsszavak megtalálása és azok stratégiai elhelyezése a tartalomban segít abban, hogy a keresőmotorok hatékonyan értelmezhessék, miről szól az oldal. Ezáltal növelhető a weboldal relevanciája a keresésekre.
-    Lokális SEO támogatása: A tartalomoptimalizálásnak kiemelt szerepe van a helyi keresések támogatásában. A helyi kulcsszavak beépítése a tartalomba, valamint a helyi nevezetességek, események bemutatása segít abban, hogy a szálloda megjelenjen a helyi keresési eredményekben.
-    Keresőbarát URL-ek és címek: Az optimalizált tartalomnak tartalmaznia kell keresőbarát URL-eket és címeket. Ezek segítik a keresőmotorokat az oldal tartalmának könnyebb értelmezésében és a felhasználók számára is érthetőbb navigációt biztosítanak.
-    Linképítés támogatása: A minőségi tartalom természetesen vonzza a linkeket más weboldalakról. A megfelelő linkek pedig jelentős hatással lehetnek a weboldal rangsorolására.
-    Tartalommegosztás: A kiváló minőségű tartalom tökéletes alapot teremt a közösségi média és más online platformokon történő megosztásra. A megosztások növelik a weboldal láthatóságát, amely a keresőoptimalizációt is segíti.
-    „Long tail” kulcsszavak alkalmazása: A specifikusabb, hosszabb kulcsszavak (hosszú farok = long tail) beépítése a tartalomba lehetővé teszi a célzottabb kereséseket és vonzza az olyan látogatókat, akik pontosan azt keresik, amit a szálloda kínál.

 

Az összességében a tartalomoptimalizálás nélkülözhetetlen eleme a sikeres online jelenlétnek és a keresőoptimalizációnak a szállodaiparban, így a 2024-es SEO trendeknek is kiemelt részét képezi.. Az alaposan kidolgozott és folyamatosan frissített tartalom segíti a szállodákat abban, hogy kitűnjenek a versenytársaik közül, magasabb rangsorolást érjenek el a keresőmotorokban, és hatékonyan vonzzák és kiszolgálják a látogatókat.
 

 

Linképítés a 2024-es SEO trendekben

A tartalommarketing mellett a linképítés is hasonló karriert fut be a keresőoptimalizálásban: 2024-ben is elengedhetetlen eleme a sikeres  SEO-ban a szálloda iparágban is. A külső hivatkozások szerzése segít a weboldalnak magasabb rangsorolást elérni a keresőmotorok találati listáján. A fenntartható linképítési stratégia kidolgozása létfontosságú a hosszú távú online siker érdekében! 

 

Miért fontos a linképítés a 2024-es SEO trendekben is?
-    Rangsorolás növelése: A keresőmotorok értékelik a minőségi linkeket, és azoknak nagyobb súlyt tulajdonítanak a rangsorolás során. Minél több minőségi és releváns link mutat egy weboldalra, annál nagyobb eséllyel kerül az előkelőbb helyekre a keresési eredményekben.
-    Hitelesség és szakértői státusz: A minőségi linkek a weboldal hitelességét és szakértői státuszát növelik. Ha más szakértők és megbízható források hivatkoznak egy weboldalra, az azt jelenti, hogy az értékes tartalommal rendelkezik.
-    Bizalomnövelés: A linkek az olvasóknak is segíthetnek az állásfoglalásban és a weboldal hitelességének ellenőrzésében. Ha egy cikk vagy tartalom más megbízható forrásokra hivatkozik, az növelheti az olvasók bizalmát.
-    Több látogató szerzése: Az értékes linkek nemcsak a keresőmotorok számára fontosak, hanem azok a látogatók számára is, akik a hivatkozott forrásokból érkeznek a weboldalra. Ezáltal nőhet a látogatói forgalom.

 

Fontos azonban tudni, hogy a linképítésre vonatkozó elvárások is gyorsan változnak a Google algoritmusfrissítéseivel. Éppen ezért célszerű a fenntartható linképítési stratégiára fókuszálni gyors megoldások helyett! Hogy hogyan teheted ezt meg 2024-ben? Mutatom, mikre érdemes ügyelni:
-    Minőségi linképítés előnyben: A fenntartható linképítés elsődleges célja a minőségi linkek szerzése. Fontos, hogy a linkek relevánsak legyenek az oldal tartalmához és az adott iparághoz.
-    Organikus növekedés: A fenntartható linképítés nem egy gyors és drasztikus folyamat. Inkább az organikus növekedésre épül, amely idővel szép lassan felépíti a minőségi linkek hálózatát.
-    Relevancia és témakör fontossága: A linkeknek relevánsnak kell lenniük a weboldal tartalmához és az adott témakörhöz. Az olyan linkek, amelyek kapcsolódnak az oldal témájához, nagyobb súllyal számítanak a keresőmotoroknál.
-    Link építése lokális forrásokból: A helyi linkek különösen fontosak, különösen a szállodák számára. A helyi média, rendezvények és partnerek kiváló források lehetnek minőségi helyi linkekhez.

 

A fenntartható linképítés nem csak a keresőmotoroknak, hanem a látogatóknak is előnyös. Az értékes és releváns linkek segítik a weboldalakat a tartalmuk és az iparágukban való elismertségük alapján a találati listák élére kerülni, miközben a látogatóknak hiteles és hasznos információkat kínálnak.

 

2024-es SEO trendek hoteleknek: kezdj neki Te is, és érjünk el sikereket együtt! 

A fentiekből láthatod, hogy a 2024-es SEO trendekre való odafigyelés, a trendek és eszközök tudatos alkalmazása komplex és összetett folyamat, amely azonban jól alkalmazva nagyon látványos eredményeket hozhat szállodád üzemeltetésében. 


Amennyiben úgy gondolod, nincs energiád, vagy megfelelő felkészültséged a témában, szívesen segítünk szálláshelyed saját marketingjének fellendítésében! Keress minket bizalommal IDE kattintva, és dolgozzuk ki együtt marketing stratégiád 2024-re! 
 







Legfrissebb cikkek


A 7 legjobb szállás marketing stratégia a foglalások számának növelésére
A sikeres szállás marketing stratégia alapja a célközönség pontos ismerete, legyen szó belföldi vagy külföldi vendégekről. A kommunikáció és a választott csatornák is ennek megfelelően alakuljanak. A stratégia sikeréhez elengedhetetlenek a reális célok és azok mérhető nyomon követése. Egy igazán ütős stratégia nem csupán a foglalások számát pörgeti fel, de a márka presztízsét is magasra emeli, miközben képes alkalmazkodni a piaci szelek változó irányaihoz. Az alábbiakban bemutatásra kerülnek a piacról kiemelkedést biztosító leghatékonyabb módszerek.
A szállás marketing titka: így töltsd meg a szállodádat vendégekkel
Ebben a blogban betekintést nyerhetsz a szállás marketing izgalmas világába, és minden szükséges eszközt megkapsz ahhoz, hogy magabiztosan navigálj ezen a területen. Stratégiák tárháza vár rád, amelyekkel megelőzheted a versenytársaidat, és még a gondolatukban sem merül fel más szálláshely választása a leendő vendégeidnek. Kezdhetjük?
Mi az a hotel marketing audit és miért van rá szükségem?
Egy olyan versenyképes iparágban, mint a szállodaipar a sikerhez több kell kényelmes ágyaknál. A marketing audit feltárja a stratégia erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeket és fenyegetéseket. Növeld bevételeidet, javítsd hatékonyságodat, és emelkedj ki a tömegből!
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!