Hogyan készítsünk hatékony weboldalt hotelünknek, amely több közvetlen foglalást tesz lehetővé

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > weboldal-hoteleknek-zeni > Hogyan készítsünk hatékony weboldalt hotelünknek, amely több közvetlen foglalást tesz lehetővé

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan készítsünk hatékony weboldalt hotelünknek, amely több közvetlen foglalást tesz lehetővé


2023/05/27
ZH

Nem egészen mondok újat azzal, hogy ha hatékonyabban akarsz szállodai szobát értékesíteni, alapvető fontosságú a weboldal – az online jelenlét. Ha a célközönséged a világ – márpedig manapság –, hogyan lenne lehetséges, hogy a világ másik feléből érkező – vagy akár egy 1000 km-re élő – ügyfél a turistaszállásait anélkül találja meg, hogy az online kirakatot, weboldalként is ismert?

hotel weboldal

Közvetlen foglalások a hotel weboldaláról

 

 Azt mondod, hogy a szállásod a Bookingon vagy az Airbnb-n van, mi erre azt mondjuk: „Elég tisztességes, de te is nagy százalékot fizetsz nekik.” A kérdés az, hogy továbbra is fizetni akarsz-e minden egyes foglalásért, vagy szeretnéd fokozatosan növelni a közvetlen foglalásaidat?


Ez valóban rajtad múlik. Addig is azt javaslom, hogy alaposan nézd át ezt a cikket, hogy megértsd, miért érdemes optimalizálnod a hotel weboldalát, ahonnan több direktfoglalást érhetsz el és hogy ezt egy vagyon fizetése nélkül hogyan érheted el!

 

Tudj meg többet a hotel marketing összetett folyamatairól a HOTELMENTŐKTŐL!
 

 

 


Miért van szüksége weboldalra hotelednek?

 


Először is lehetővé teszi, hogy kézben tartsd márkád, és azt, hogy hogyan mutasd be a potenciális vendégeknek. Webhelyeden bemutathatod ingatlana egyedi jellemzőit és szolgáltatásait, információkat nyújthat a helyi látnivalókról és tevékenységekről, valamint különleges ajánlatokat és promóciókat kínálhat. Ha azt szeretnéd, hogy az utazók beleszeressenek szállásodba, erőfeszítéseket kell tenned. Meghatározó az első benyomás és az a gördülékenység.

 

Másodszor, egy integrált foglalási motorral rendelkező webhely növeli a közvetlen foglalások számát. Ha kizárólag harmadik felek, OTA-K webhelyeire hagyatkozol, mint például a Vrbo, a Booking és az Airbnb, akkor ezek díjai és jutalékstruktúrái vonatkoznak rád. A saját weboldallal megszüntetheted az ehhez hasonló díjak fizetésének szükségességét, és rövid és hosszú távon a haszonkulcsok növekedését tapasztalhatod.

 

Végül – egy webhely az első pillanattól kezdve személyre szabottabb élményt nyújt vendégeidnek. Szabadidőben böngészhetik a weboldalt, és ha jól végzed a munkád, jobban átlátják, milyen lenne ott maradni. Webhelyed vendégértékeléseket és ajánlásokat is tartalmazhat, ami bizalmat és hitelességet építhet a potenciális vendégek körében.

 

 

 

Weboldal készítés hoteleknek

 


A webhelynek SEO-optimalizáltnak kell lennie, ami egy másik módja annak, hogy „könnyen megtalálható legyen a Google-on”. Ez azt jelenti, hogy amikor létrehozzuk webhelyünket, fel kell venni néhány kulcsszót a másolatban, névben, címekben stb., hogy webhelyünk a legjobb pozícióba kerüljön a Google Keresés első oldalára. Ehhez írjunk részletes leírást a történetéről – az emberek szeretik a mesélést – a szobákról, felszereltségek alá. Az is jó ötlet, ha tanácsot adunk nekik az összes tevékenységről, amelyeket szállásunkban vagy közelében végezhetnek.


Válaszd ki a hosting szolgáltatását és domain nevét

Ki kell választania egy domain nevet, legyen egyszerű és emlékezetes. A domainnévnek tükröznie kell a márkát, és könnyen beírhatónak és megjegyezhetőnek kell lennie. 
Amikor csak lehetséges, használj.com domain kiterjesztést, mivel ez a legszélesebb körben elismert és megbízható.


Hozz létre egy logót

A logó nagyon fontos minden típusú vállalkozás számára, mert egyedi módon teheti emlékezetessé az üzletet. Gondolj a Nike logóra vagy a Shell logóra. Lehet, hogy a nyaralód nem lesz olyan híres a világon, de egy szép arculat segít abban, hogy emlékezetes legyen a vendégek számára.
A minőségi fényképeknek is kiemelt prioritást kell élvezniük. Ehhez érdemes egy fotóst kérni – ebben az esetben saját kezűleg a hamis gazdaságosság legrosszabb fajtája lenne. Ezenkívül ne aggódj, ha költségvetésed van. Rengeteg tehetséges fotós van, akik szívesen segítenek neked sokkal olcsóbban, mint a most elképzelt aranybánya.
 
Hotel marketing stratégia Keresőoptimalizálás, SEO Online marketing Online marketing hoteleknekLegfrissebb cikkek


Milyen szabályok köteleznek, ha egy hotelben rendezvényeket is szeretnénk tartani?
A rendezvények szervezése és lebonyolítása során a szállodáknak számos jogi és biztonsági előírást kell betartaniuk, hogy biztosítsák a vendégek biztonságát és a zavartalan esemény lebonyolítását.
Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 2. rész
Folytatjuk közvetlen foglalásokat segítő cikkünket, ha még nem olvastad el az első részt, akkor mindenképp tedd meg, ide kattintva: Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 1. rész. Most pedig íme, a három legfontosabb ötletünk, amelyet figyelembe kell venni az extrák foglaláskori értékesítése során.
Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 1. rész
A mai utazási piacon, ahol a nagy márkák és vállalatok dominálnak, a vásárlók egyre inkább a személyre szabást és az egyediséget keresik. Ez különösen igaz a szállásfoglalásokra is, ahol az Airbnb sikere rávilágított arra, hogy az utazók vágynak a sablonos szállodai élmények helyett valami autentikusabbra és emlékezetesebbre. Ha több közvetlen foglalást szeretnél elérni a szállodádban, akkor a marketingstratégiádnak ezt a változó igényt kell tükröznie. Hogyan emelkedhetsz ki a versenytársak közül, és hogyan győzheted meg a vendégeket, hogy kerüljék az online utazási irodák (OTA) használatát?  
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!