hotel tartalommarketing profiktól; hotel tartalommarketing a sikerhez; hotel tartalommarketing tippek; hotel tartalommarketing mindenkinek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 5 módszer a hotel tartalommarketing javítására

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 módszer a hotel tartalommarketing javítására


2022/08/09
Szeder

A hoteltartalommarketing kritikus fontosságú a webhely forgalmának növelésében, az ügyfelek értékesítési csatornán való átirányításában, az eladások fellendítésében, valamint abban, hogy tekintélyt szerezz a szakterületen. Hatékony tartalmi stratégia nélkül azonban hiába fektetsz több pénzt a kampányába, miközben az minimális megtérülést ér el.

a hotel tartalommarketing főbb szempontjai

1. Készíts tartalmat a célközönségre szabva

Az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy hotel tartalommarketing kampányod hatásosabbá és relevánsabbá tedd, ha olyan tartalmat hozol létre, amely megcélozza az ideális célközönséged. Kezd azzal, hogy meg határozod a megcélzott vásárlóid, miközben ügyelsz az életkorukra, nemükre, foglalkozásukra, háztartási jövedelmükre, családi állapotukra, hobbikra, élethelyzetükre és személyiségjegyeikre. Ezután a hotel tartalommarketing sikerének érdekében, végezz kiterjedt kutatást a fájdalmas pontjaik, szükségleteik és érdeklődési köreik azonosítására, majd hozz létre minőségi tartalmat, amely a megcélzott ügyfelek hitelességét szolgálja. Ez segít több ügyfelet vonzani, rávenni őket, hogy megosszák a tartalmaid és hoteled hírnévre tehet szert.

2. Posztolj örökzöld tartalmat

Jó minőségű, felkapott tartalom létrehozása ugyan jelentős forgalmat vonz weboldaladra, de a tartalom gyakran elavulttá válik. Emiatt bejegyzésed nem vonzó a célközönség és a keresőmotorok, például a Bing és a Google számára, minimálisra csökkentve a befektetés megtérülését. Ugye, hogy nem is gondolnád, hogy egy hotel tartalommarketingje ennyire fontos? Pontosan emiatt olyan jó minőségű tartalom létrehozására kell összpontosítanod, amely nem kapcsolódik egy adott évszakhoz, divathoz, trendhez vagy új ciklushoz. Az örökzöld tartalom pontos információkat tartalmaz, amelyek az évek során relevánsak, hasznosak és igazak maradnak, lehetővé téve, hogy továbbra is forgalmat irányíts weboldaladra, és hosszabb ideig több forgalmat generálhass.3. Hotel tartalommarketing -A tartalom újrahasznosítás

Hozd ki a legtöbbet minden létrehozott tartalomból! Hogyan? Hasznosíts újra őket hotel tartalommarketing szempontok segítségével. Ahelyett, hogy több időt és pénzt fektetnél be egy újabb blogbejegyzés létrehozásába, fontold meg a stratégiák keresését a már megjelent cikkek többféle felhasználására.

Íme különböző módok az örökzöld tartalom újra hasznosítására:

  • Különféle blogbejegyzések összeállítása e-könyvbe
  • Készíts podcastokat és videókat közzétett blogok vagy cikkek alapján
  • Hozz létre blogokat videotartalom alapján
  • Hozz létre infografikákat a blogbejegyzéseidben található adatok alapján
  • Újítsd fel az épp aktuális trendek, SEO szempontok szerint

4. Rendszeresen frissíts és optimalizáld a tartalmat

Ügyelj arra, hogy optimalizáld és frissítsd a régi blogbejegyzéseket új információkkal, hogy tartalmaid relevánsak és frissek maradjanak. Egy hotel tartalommarketingje esetében a tartalom frissítése és optimalizálása javíthatja a SEO-t is, mivel a keresőmotorok az optimalizált bejegyzéseket új tartalomként kategorizálják. Ez lehetővé teszi, hogy rangsoroljon a SERPS-en, növelve weboldalad forgalmát és javítja a hotel tartalommarketing megtérülését.

A régi tartalom frissítésének módjai a következők:

  • Távolítsd el az elavult statisztikákat és adatokat
  • Tartalmazzon a tartalom cselekvésre ösztönző részeket (katt ide!)
  • Optimalizáld a tartalmat releváns kulcsszavakkal
  • Hibás hivatkozások frissítése
  • Minőségi metaadatok beépítése

5. Hotel tartalommarketing -Reklámozd tartalmaid

A jó minőségű tartalom előállítása nem elég. Ezenkívül egy robusztus tartalompromóciós stratégia létrehozásával segíteni kell a célközönségnek, hogy megtalálja azt. Fontold meg, hogy e-maileket küldesz előfizetőidnek a tartalmakra mutató linkekkel, a bejegyzéseket közösségi médiafiókokhoz kapcsolod vagy jutalmakat ajánlsz fel azoknak az ügyfeleknek, akik olvassák és megosztják tartalmaid. Ez növeli a márkaismertséget, és lehetővé teszi a hotel tartalommarketing céljainak elérését.

Mi segítünk, hogy színesebb legyél: Hotel tartalommarketingHotelek, szállodákLegfrissebb cikkek


Szállodai marketing eszköz -A legjobb idő a Facebook-bejegyzéshez
Ezzel a szállodai marketing eszközzel foglalkozó kérdés, hogy mi a legalkalmasabb időpont a Facebookon való közzétételre, szintén ilyen sokoldalú megközelítést igényel. Számtalan tanulmány létezik különböző kritériumokon, például elkötelezettségi adatokon, szakértői véleményeken és egyebeken. Hogyan kaphatsz tehát egyértelmű választ vállalkozásod számára? Ebben a bejegyzésben segíteni fogunk a szállodai marketing eszközeid eredményeinek elemzésében, hogy megtaláld a megfelelő kiindulási alapvonalat, majd megmutatjuk, hogyan finomíthatsz tovább egészen a legjobb időpontig, amikor a Facebookon, ha közzé teszel valamit, annak valós sikeres és elérési aránya is lesz.
Szállodai marketing -Hogyan érd el a wellness kedvelőit
Napjaink „wellness fogyasztói” aktívan kapcsolatba lépnek olyan holisztikus termékeket és szolgáltatásokat kínáló márkákkal, amelyek fizikai és mentális egészségük, valamint általános megjelenésük javítását ígérik. A fogyasztói érdeklődés növekedésével az egészségügyi és wellness márkáknak bőven van lehetőségük nagyobb közönség vonzására és bevételeik növelésére. Ez a növekvő érdeklődés azonban azt is jelenti, hogy a wellness piac zsúfolttá válik, ezért elengedhetetlen, hogy a szállodai marketingen belül a wellness marketinget stratégiailag kezeljük.
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!