A leggyakoribb hotel marketing problémák és megoldásaik

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > hotel-marketing-problemak > A leggyakoribb hotel marketing problémák és megoldásaik

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A leggyakoribb hotel marketing problémák és megoldásaik


2024/03/04
Máté Balázs, online marketing tanácsadó, SEO tanácsadó

A Marketing Professzorok tanácsadói 25 éve foglalkoznak marketinggel, 2009-óta pedig kifejezetten a turizmus és vendéglátás marketing lett az egyik legerősebb üzletág a cégen belül. Ezen idő alatt rengeteg hotel marketing problémával találkoztunk, és találtuk meg rá a megoldásokat. Ezek alapján készült az alábbi cikk, mely a hotel marketing lehetséges problémáit és megoldásait mutatja be. 
 

A leggyakoribb hotel marketing problémák és megoldásaik

Milyen alapvető problémák fordulnak elő a hotel marketing kommunikáció során?


Egy hotel marketingkommunikációjával kapcsolatos számos probléma felmerülhet. Néhány gyakori probléma közé tartozhatnak:

  1. Alacsony foglaltság: Ha a hotel nem képes megfelelően vonzani és meggyőzni a vendégeket, hogy foglaljanak náluk szállást, az alacsony foglaltság problémájával küzdhetnek.
 2. Nem megfelelő célközönség: Ha a marketingkampányok nem célozzák meg megfelelően a potenciális vendégeket, akkor azok hatékonysága csökkenhet. Például, ha egy luxushotel marketingjét olyan embereknek tervezik, akik inkább olcsóbb lehetőségeket keresnek, az nem lesz hatékony.
 3. Nem megfelelő kommunikációs csatornák: Ha a hotel nem jelenik meg a megfelelő kommunikációs csatornákon vagy nem alkalmazza megfelelően az online és offline marketing eszközöket, akkor nehézségekbe ütközhet a közönség elérésében.
 4. Nem megfelelő üzenet vagy tartalom: Ha a hotel marketingkampánya nem hozza át megfelelően az üzenetét vagy nem ad értéket a potenciális vendégeknek, azok nem lesznek motiváltak a foglalásra.
 5. Nem megfelelő árazási stratégia: Ha a hotel nem alkalmaz megfelelő árazási stratégiát, az befolyásolhatja a foglalási döntéseket és a vendégelégedettséget.
 6. Negatív visszajelzések kezelése: Ha a hotel nem kezeli hatékonyan a negatív visszajelzéseket vagy nem reagál eléggé gyorsan és hatékonyan a panaszokra, az a hírnevére és márkaimázsára is kihatással lehet.

 

Ezek csak néhány példa a hotelmarketing kommunikációjával kapcsolatos lehetséges problémákra, természetesen hotel marketing auditjaink során rengeteg egyébbel találkoztunk. Fontos, hogy a hotelmarketing szakemberek rendszeresen elemzik és értékelik a marketingkampányokat, hogy azok hatékonyak legyenek és megfeleljenek a vendégek igényeinek és elvárásainak. legjobb, ha ezt egy külsős, független szakemberrel teszik, ilyen a mi hotel marketing auditunk is. Kérj ajánlatot rá, IDE kattintva! 

 

De nézzük meg azt, hogy a fenti problémákra milyen megoldások születhetnek! 

Mit lehet tenni az alacsony foglaltság ellen?

 

Az alacsony foglaltság ellen számos lépést lehet tenni a hotelmarketing terén. Íme néhány javaslat:

 

 1. Árazási stratégia felülvizsgálata: Vizsgálják felül az árazási stratégiát, hogy versenyképesek legyenek a piachoz képest, és vonzó ajánlatokat kínáljanak a vendégek számára. Különösen figyeljenek a szezonális ingadozásokra és az időszakos keresletre.
 2. Marketingkampányok fokozása: Fokozzák a marketingkampányokat az online és offline csatornákon. Alkalmazzanak hatékony digitális marketingtechnikákat, mint például a keresőoptimalizálás (SEO), a keresőmarketing (SEM), közösségi média marketing és e-mail marketing.
 3. Célcsoportok pontosabb meghatározása: Határozzák meg pontosan, mely célcsoportokra szeretnének fókuszálni, és készítsenek személyre szabott marketingkampányokat ezeknek a csoportoknak megfelelően.
 4. Különleges ajánlatok és csomagok kínálása: Készítsenek különleges ajánlatokat és csomagokat, például hosszú távú tartózkodásokra, családi vagy romatikus pihenésre, amelyek vonzóvá teszik a hotelüket a potenciális vendégek számára.
 5. Online jelenlét erősítése: Fejlesszék tovább a hotel online jelenlétét, beleértve a honlapot és a foglalási platformokat is. Győződjenek meg róla, hogy az online foglalási folyamat egyszerű és intuitív.
 6. Vendégértékelések és visszajelzések kezelése: Foglalkozzanak a vendégértékelésekkel és visszajelzésekkel, és ha szükséges, tegyenek lépéseket a panaszok megoldása és a vendégelégedettség növelése érdekében.
 7. Partnerségek kialakítása: Keresnek partnerségeket más vállalkozásokkal vagy helyi turisztikai szolgáltatókkal, hogy növeljék az együttműködést és a közönség elérését.

 

Fontos megérteni, hogy az alacsony foglaltság elleni küzdelemben nincsenek egyetemes megoldások, és minden helyzet egyedi. Az említett javaslatok azonban segíthetnek a hotelmarketing hatékonyságának növelésében és a foglaltság növelésében.


Mit kell tenni, ha nem megfelelő a hotel célközönsége?

 

Ha a hotel célközönsége nem megfelelő, fontos lépéseket kell tenni annak érdekében, hogy megváltoztassák vagy finomítsák a célközönséget. Íme néhány javaslat:

 

 1. Piaci kutatás: Végezzenek alapos piackutatást annak érdekében, hogy jobban megértsék a környékbeli vagy a kívánt piacot. Gyűjtsenek információkat a jelenlegi vendégeikről, és vizsgálják meg, hogy kik azok, akik valóban használják a szolgáltatásaikat.
 2. Célközönség meghatározása: Definiálják újra vagy finomítsák a célközönséget az alapján, hogy kik azok, akik valóban érdeklődnek vagy használnák a hotel szolgáltatásait. Vegyék figyelembe a demográfiai, pszichográfiai és viselkedési jellemzőket is.
 3. Marketingstratégia módosítása: Az új célközönségnek megfelelően módosítsák a marketingstratégiát és a kommunikációs üzeneteket. Alakítsák át a marketinganyagokat és kampányokat annak érdekében, hogy jobban illeszkedjenek az új célközönség igényeihez és elvárásaihoz.
 4. Kommunikációs csatornák megváltoztatása: A megfelelő célközönség eléréséhez változtassák meg vagy finomítsák a kommunikációs csatornákat. Például, ha az új célközönség főleg online aktív, fokozzák az online jelenlétüket és a digitális marketingtevékenységeiket.
 5. Termék és szolgáltatásfejlesztés: Vizsgálják felül a hotel kínálatát és szolgáltatásait annak érdekében, hogy jobban megfeleljenek az új célközönség igényeinek és elvárásainak. Ha szükséges, fejlesszenek ki új termékeket vagy szolgáltatásokat az új piaci igények kielégítésére.
 6. Márka pozícionálásának módosítása: Szükség esetén módosítsák a márka pozícionálását annak érdekében, hogy vonzóbb legyen az új célközönség számára. Alakítsák át a márkaüzenetet és a stílust az új piaci igények és elvárások szerint.

Fontos, hogy ezeket a változtatásokat alapos piackutatás és stratégiai gondolkodás alapján hajtsák végre, hogy biztosítsák az új célközönség hatékony elérést és a hotel hosszú távú sikerét.

 

Mit jelent az, hogy nem megfelelőek a kommunikációs csatornák?

 

Amikor azt mondjuk, hogy a kommunikációs csatornák nem megfelelőek, az általában azt jelenti, hogy a vállalkozás nem használja vagy nem használja hatékonyan azokat a csatornákat, amelyeken keresztül el tudná érni a célközönségét vagy hatékonyan tudná közölni az üzenetét. A nem megfelelő kommunikációs csatornák a következőket jelenthetik:

 

 1. Hiányzó vagy alacsony hatékonyságú online jelenlét: Ha egy vállalkozás nem rendelkezik vagy nem fejleszti ki megfelelően az online jelenlétét, beleértve a weboldalt, közösségi média profilokat, online hirdetéseket stb., akkor ez a hiányosság lehetőségeket szalaszt el a célközönség elérése és az üzenetek hatékony közvetítése szempontjából.
 2. Nem megfelelő offline csatornák használata: Az offline kommunikációs csatornák, mint például a nyomtatott média, rendezvények, közösségi események, lehetőségeket kínálnak a célcsoport elérésére, de ha egy vállalkozás nem alkalmazza ezeket a csatornákat vagy nem hatékonyan használja őket, akkor az hatással lehet a kommunikációs stratégia hatékonyságára.
 3. Nem megfelelően testreszabott kommunikációs csatornák: A különböző célközönségek lehetnek érzékenyek különböző kommunikációs csatornákra és formákra. Ha egy vállalkozás nem használja ezeket a csatornákat, vagy nem testreszabottan alkalmazza őket az egyes célközönségek számára, akkor az hatással lehet a közönség elérésére és a kapcsolatok erősítésére.
 4. Nem megfelelő időzítés és frekvencia: A kommunikációs csatornák használata során fontos az időzítés és a frekvencia. Ha egy vállalkozás nem megfelelően időzíti vagy túl gyakran vagy ritkán használja a kommunikációs csatornákat, az befolyásolhatja az üzenet hatékonyságát és a közönség reakcióját.

 

A megfelelő kommunikációs csatornák kiválasztása és hatékony használata kulcsfontosságú a vállalkozás sikeréhez, mivel segít elérni és meggyőzni a célközönséget, valamint erősíteni a márkát és a kapcsolatokat a vásárlókkal.

 

Milyen különleges ajánlatokat és csomagokat érdemes egy hotelnek kitalálnia?

 

A különleges ajánlatok és csomagok kitalálása nagyszerű módja annak, hogy vonzóbbá tegyék a hotelüket a potenciális vendégek számára, és ösztönözzék a foglalásokat. Íme néhány ötlet:

 

 1. Hosszú távú tartózkodás kedvezmények: Kínáljanak kedvezményeket vagy extra szolgáltatásokat azoknak a vendégeknek, akik hosszabb ideig tartózkodnak a hotelben, például heti vagy havi tartózkodás esetén.
 2. Családi csomagok: Hozzanak létre csomagokat, amelyek kifejezetten családoknak szólnak, és tartalmazzák olyan kiegészítőket, mint például gyermekmenük, gyermekfelügyelet vagy ingyenes belépők helyi családbarát látnivalókhoz.
 3. Romantikus esküvői/házasodási jubileumi csomagok: Készítsenek csomagokat pároknak, akik ünnepelnek egy különleges eseményt, például esküvői évfordulót vagy házasságkötést. Tartalmazhatnak romantikus vacsorákat, spa-kezeléseket vagy más exkluzív szolgáltatásokat.
 4. Wellness és spa csomagok: Kínáljanak wellness és spa csomagokat azoknak a vendégeknek, akik pihenésre és feltöltődésre vágynak. Tartalmazhatnak masszázsokat, arckezeléseket, szauna használatot vagy más relaxációs tevékenységeket.
 5. Sport- és kalandcsomagok: Készítsenek csomagokat a sportrajongók vagy kalandkeresők számára, amelyek tartalmazhatnak olyan tevékenységeket, mint például túrázás, kerékpározás, vízi sportok vagy helyi látnivalók felfedezése.
 6. Gasztro- és borászati élmények: Kínáljanak gasztronómiai élményeket és borászati túrákat azoknak a vendégeknek, akik érdeklődnek az étel- és bor kultúráért. Lehetőség szerint helyi ételeket és borokat ismerjenek meg.

 

Fontos, hogy a csomagokat úgy tervezzék, hogy megfeleljenek a célközönség igényeinek és érdeklődésének, és különböző életszakaszokban lévő vendégek számára is vonzóak legyenek. Emellett fontos, hogy az ajánlatok jól kommunikálva legyenek a potenciális vendégek felé, például a hotel weboldalán, közösségi médián vagy e-mail marketingkampányokban.

 

Hogyan érdemes egy hotelnek a negatív véleményeket kezelnie?

 

A negatív vélemények kezelése kritikus fontosságú a hotel reputációjának és üzleti sikerének szempontjából. Íme néhány lépés, amelyek segíthetnek a negatív vélemények hatékony kezelésében:

 

 1. Gyors reakció: Fontos, hogy azonnal reagáljanak a negatív véleményekre, hogy mutassák, hogy a hotel komolyan veszi a vendégelégedettséget és értékeli a visszajelzéseket.
 2. Empátia kifejezése: Legyenek empátiával a vendég felé, és fejezzék ki sajnálatukat az esetleges kellemetlenség miatt. Megnyugtathatják a vendéget, hogy megértik az aggályait, és készek segíteni a probléma megoldásában.
 3. Privát kommunikáció: Ha lehetséges, próbáljanak privát kommunikációt fenntartani a panaszos vendéggel. Ez lehetőséget ad arra, hogy részletesebben megvitassák az ügyet és személyre szabott megoldást kínáljanak.
 4. Proaktív megoldások kínálása: Kínáljanak konkrét megoldásokat vagy kompenzációt az érintett vendégnek annak érdekében, hogy helyrehozzák a kellemetlenséget és visszanyerjék a bizalmat.
 5. Nyilvános válaszok: Ha a negatív vélemény nyilvánosan látható (például az online értékelési platformokon vagy közösségi médiában), adjanak nyilvános választ. Ez lehetőséget ad arra, hogy más potenciális vendégek is lássák, hogy a hotel hogyan kezeli az ilyen helyzeteket, és hogyan törekszik a vendégelégedettségre.
 6. Tanulás és fejlődés: Használják fel a negatív visszajelzéseket tanulási lehetőségként. Vizsgálják meg, hogy mi okozta az adott problémát, és tegyenek lépéseket annak megelőzésére a jövőben. Ez segíthet javítani a szolgáltatásokat és az ügyfélszolgálatot.

 

Fontos megjegyezni, hogy a negatív véleményeket nem lehet mindig elkerülni, de a hatékony kezelésük és a problémák megoldása lehetőséget nyújt a hotelnek a reputáció javítására és a vendégelégedettség növelésére.

 

Hogyan alakíthatja ki egy hotel a megfelelő marketing üzenetét?

 

A megfelelő marketingüzenet kialakítása a hotel számára kulcsfontosságú annak érdekében, hogy hatékonyan kommunikáljon a célközönségével és vonzza a vendégeket. Íme néhány lépés, amelyek segíthetnek ebben a folyamatban:

 

 1. Célközönség megértése: Első lépésként alaposan meg kell érteni, hogy kik azok, akiket el szeretnének érni a hotel szolgáltatásaival. Készítsenek részletes vevőprofilokat, és vegyék figyelembe a célcsoport demográfiai, pszichográfiai és viselkedési jellemzőit.
 2. Értékesítési pontok kiemelése: Határozzák meg a hotel fő értékesítési pontjait és előnyeit. Ezek lehetnek például a kényelmes elhelyezkedés, a luxus szolgáltatások, a gasztronómiai élmények vagy a személyre szabott vendégélmény.
 3. Egyedi pozícionálás: Képzeld el, hogy mivel különbözteti meg a hotel a versenytársaitól. Ez lehet az egyedi stílus, a környezetvédelmi elkötelezettség, a történelmi jelentőség vagy más olyan tényező, ami vonzóvá teszi a hotelüket.
 4. Hangulat és érzelmek átadása: Hozzanak létre egy olyan üzenetet, amely átadja a hotel hangulatát és érzelmeket kelt a célcsoportban. Például, ha a hotel luxusérzést kíván közvetíteni, akkor az üzenetnek exkluzivitást és eleganciát kell sugároznia.
 5. Konzisztencia: Fontos, hogy a marketingüzenet konzisztens legyen az összes kommunikációs csatornán, beleértve a honlapot, a szociális médiát, a reklámokat stb. Ez segít megerősíteni a hotel márkaidentitását és egyértelmű üzenetet közvetíteni a célcsoport felé.
 6. Testreszabott üzenetek: Készítsenek testreszabott üzeneteket és kampányokat a különböző célcsoportok számára. Például, ha a hotel egy romantikus pihenést kínál pároknak, a marketingüzenetnek és a kampányoknak erre a célközönségre kell összpontosítaniuk.
 7. Mérés és visszajelzés: Ne feledjék az üzenet hatékonyságának mérését és a visszajelzéseket. Figyeljék a vendégreakciókat, az értékeléseket és a foglalásokat annak érdekében, hogy finomíthassák és javíthassák a marketingstratégiát és az üzenetet.

 

A megfelelő marketingüzenet kialakítása időbe telhet, de az egyik legfontosabb lépés a hotel sikeres reklámozása és üzleti sikerének elérése érdekében.

 

Milyen egy megfelelő hotel árazási stratégia,

 

Egy megfelelő hotel árazási stratégia kialakítása komplex folyamat, amelyet több tényező figyelembevételével kell végrehajtani. Íme néhány fontos szempont, amelyek segítenek egy hatékony árazási stratégia kialakításában:

 

 1. Piackutatás és versenytársak elemzése: Kezdjék azzal, hogy alapos piackutatást végeznek, hogy megértsék a környezeti piaci feltételeket és a versenytársak árazási gyakorlatait. Ez segít megállapítani, hogy a hotel hol helyezkedik el az árszintek tekintetében a piacon.
 2. Költségvetés és költségek elemzése: Az árazási stratégia kialakításakor figyelembe kell venni a hotel működési költségeit és az üzleti célokat. Fontolják meg, hogy milyen költségekkel jár a szolgáltatások nyújtása, és milyen nyereséget szeretnének elérni.
 3. Különböző árazási modell alkalmazása: Fontolják meg a különböző árazási modellek alkalmazását, mint például a dinamikus árazás, a szezonális árazás vagy az előre tervezett árak. Ez lehetővé teszi a rugalmas árképzést az időszakos kereslet változásaihoz és a vendégek viselkedéséhez igazodva.
 4. Árképzési szegmensek meghatározása: Határozzák meg az árképzési szegmenseket a célközönség alapján, és készítsenek különálló árazási stratégiákat ezeknek a szegmenseknek megfelelően. Például külön árazás lehet az üzleti utazóknak, a családoknak és a pároknak.
 5. Hozzáadott érték és differenciálás: Ne csak az ár alapján versenyezzenek, hanem hangsúlyozzák a hotel kínálta hozzáadott értéket és előnyöket is. Például, ha a hotel luxus szolgáltatásokat kínál, akkor az árat ezzel összhangban kell állítani.
 6. Folyamatos monitorozás és optimalizálás: Fontos, hogy folyamatosan figyeljék az árakat és az ügyfélreakciókat, és szükség esetén alkalmazzák az árazási stratégia módosításait és finomításait. A versenyképes árazás és az ügyféligényekhez való igazodás kulcsfontosságú a sikerhez.
 7. Promóciók és kedvezmények: Készítsenek elő promóciókat és kedvezményeket az alacsonyabb forgalmú időszakokra vagy az előre foglalóknak. Ez ösztönözheti a foglalásokat és növelheti a vendégelégedettséget.

 

Az árazási stratégia kialakítása során fontos az állandó figyelem és a piaci változásokhoz való rugalmas alkalmazkodás, hogy a hotel sikeresen versenyezhessen és maximalizálhassa a bevételét.

 

Hogyan segíthet a hotel marketing problémák megoldásában egy szállodaiparra specializálódott marketing ügynökség?

Egy szállodaiparra specializálódott marketing ügynökség segíthet a hotel marketing problémáinak megoldásában többféle módon:

 

 1. Szakértői tanácsadás és stratégiaalkotás: Az ilyen ügynökségek tapasztalt szakemberekkel rendelkeznek, akik segíthetnek a hotel marketingstratégiájának kidolgozásában és optimalizálásában. A szakértői tanácsadás segíthet azonosítani a problémákat és hatékony megoldásokat javasolni.
 2. Digitális marketing és online jelenlét fejlesztése: A szállodaiparban a digitális marketing kulcsfontosságú a sikeres online jelenlét és az ügyfélek elérése szempontjából. A szállodaiparra specializálódott marketing ügynökség segíthet a hotelnek a weboldal optimalizálásában, a keresőmotorokban való láthatóság növelésében, a közösségi média kezelésében és más online marketingtevékenységekben.
 3. Kreatív tartalomkészítés és kampányok: Az ügynökség segíthet kreatív tartalmak létrehozásában és marketingkampányok kidolgozásában, amelyek vonzzák a vendégeket és növelik a foglalásokat. Ez lehetőséget nyújt az egyedi és vonzó üzenetek közvetítésére a potenciális vendégek felé.
 4. Adatelemzés és teljesítménymérés: A szállodaiparra specializálódott marketing ügynökség rendelkezhet olyan eszközökkel és szakértelemmel, amelyek segítenek az adatok elemzésében és a teljesítmény mérésében. Ez lehetővé teszi a marketingkampányok hatékonyságának mérését és azok optimalizálását a legjobb eredmények elérése érdekében.
 5. Reputációkezelés és visszajelzések kezelése: Az ügynökség segíthet a hotelnek a reputációkezelésben és a visszajelzések kezelésében az online értékelési platformokon és más csatornákon. Ez magában foglalhatja a pozitív visszajelzések kiemelését és a negatív visszajelzések hatékony kezelését.
 6. Helyi marketing és partnerségek kialakítása: A szállodaiparra specializálódott marketing ügynökség segíthet a hotelnek a helyi marketingtevékenységekben és helyi partnerségek kialakításában, hogy növeljék a helyi közösségi kapcsolatokat és vonzzák a helyi vendégeket.

 

Egy szállodaiparra specializálódott marketing ügynökség nagy értéket képviselhet a hotel számára a marketingkampányok hatékonyabbá tételében és a vendégek elérése terén. Segítségükkel a hotel hatékonyabban tud versenyezni a piacon, növelve ezzel a foglalásokat és a bevételt. Keress bennünket ezért most, kattints IDE!


 
Hotel marketing stratégia Szálloda marketingLegfrissebb cikkek


Milyen szabályok köteleznek, ha egy hotelben rendezvényeket is szeretnénk tartani?
A rendezvények szervezése és lebonyolítása során a szállodáknak számos jogi és biztonsági előírást kell betartaniuk, hogy biztosítsák a vendégek biztonságát és a zavartalan esemény lebonyolítását.
Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 2. rész
Folytatjuk közvetlen foglalásokat segítő cikkünket, ha még nem olvastad el az első részt, akkor mindenképp tedd meg, ide kattintva: Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 1. rész. Most pedig íme, a három legfontosabb ötletünk, amelyet figyelembe kell venni az extrák foglaláskori értékesítése során.
Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 1. rész
A mai utazási piacon, ahol a nagy márkák és vállalatok dominálnak, a vásárlók egyre inkább a személyre szabást és az egyediséget keresik. Ez különösen igaz a szállásfoglalásokra is, ahol az Airbnb sikere rávilágított arra, hogy az utazók vágynak a sablonos szállodai élmények helyett valami autentikusabbra és emlékezetesebbre. Ha több közvetlen foglalást szeretnél elérni a szállodádban, akkor a marketingstratégiádnak ezt a változó igényt kell tükröznie. Hogyan emelkedhetsz ki a versenytársak közül, és hogyan győzheted meg a vendégeket, hogy kerüljék az online utazási irodák (OTA) használatát?  
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!