Egy hotel marketingje a TikTok-on; Hotel marketing a TikTok-on hogyan csináld; Hotel marketing a TikTok-on tanácsok; Hotel marketing a TikTok-on miért és hogyan

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Hotel marketing a TIkTok-on -Mit és hogyan csinálj

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hotel marketing a TIkTok-on -Mit és hogyan csinálj


2022/06/24
Szeder

A 2021-es statisztikák szerint a TikTok-nak 689 millió aktív felhasználója van világszerte és ez a szám azóta csak növekszik. A 20-30 éves korosztály is aktívan vesz részt ezen a social felületen. Közel 40%-a a Z generációnak nem is használ más felületet, sem Facebookot sem pedig Instagrammot, de ezen a felületen van rá lehetőség, hogy elérjük őket is. Mindezek tudatában miért ne lehetne hotel marketing a TikTok-on is?

Hotel marketing a TikTok-on is

Hirdesd magad vieókkal

Ez az oldal arra szolgál legfőképp, hogy videókat osztanak meg az emberek magukról, illetve különböző trendek követésével készítenek tartalmat. A hotel marketing a TikTok-on nem is annyira elképzelhetetlen, hiszen ennek az oldalnak is vannak már hirdetésre alkalmas felületei. Egy nézőcsalogató kisfilmmel még sikerünk is lehet, amit nem csak itt, de más felületen is van lehetőséged felhasználni. Ne hagyjuk szó nélkül azt sem, hogy maga az oldal videó megosztására alkalmas, hiszen mindenki azt teszi, enne pedig rengeteg kreatív lehetősége van ami a hotel marketingjére csak jó hatással lenne. Számos rejtett lehetőség van előtted, amit nem is sejtessz.

 Hotel marketing a TikTokon- légy trendi, tartsd a tempót

Mivel a felhasználók többsége, azaz közel egyharmados része 18 év alatti, akiknek vannak szüleik és biztosan hatással vannak rájuk, miért lenne akadály ez az egyharmados arány a felhasználók közt? Ez nem ok amiért ne jelenjen meg a hotel marketingje a TikTok-on is. Fordítsuk az előnyünkre! Egy jó kikapcsolódásra amúgy sem mondana senki nemet. Nem muszáj mindig a felnőttek felé megtenni az első lépést. Elég, ha elszórjuk a magot és engedjük, hogy az kivirágozzon. Különböző trendek terjednek az oldalon, legyen az tánc vagy különféle challengek. Add az arcod a hotel online marketinghez a TikTokon csinálj tartalmat minél humorosabb és közvetlenebb annál jobb. Vond be a dolgozókat is, hogy lássák az ügyfelek. Mindenki szívesebben megy egy olyan hotelbe, ahol a személyzet is elégedett azzal, hogy ott dolgozhat és így a szolgáltatást igénybe vevők is elégedettek lesznek azzal. Nem mindegy, hogy a hotel marketingjében a TikTok-on milyen hiszen ez az oldal teli tele 21. század béli dolgokkal, ezért legyél új, újíts. A lehetőség adott, sőt az esély is, hogy egy olyan nézettséget generálj, amit nem is gondoltál volna.

#hotelmarketingaTikTokon

Alkosd meg saját hashtaged majd használd ezt az oldaladon. A hotel marketing a TikTok-on nem kell, hogy csak a videókról szóljon más apró lehetőségek is akadnak, amelyek arra várnak, hogy ki is legyenek használva. A megalkotott hashtaget vagy hashtageket az oldaladra reagáló videók alatt tudják használni. Egy hotel marketingje a TikTok-on nem kell, hogy arról szóljon, amiről te szeretnéd. Szóljon arról, amit mindenki szeretne, persze egészséges korlátokon belül. Ezekkel a hashtagekkel több emberhez juthatsz el a TikTokon belül is. Hogyan lehetséges, hogy még ennél is több emberhez juthatsz el? Mindig van több és több. A vendégek saját tartalmuk alatt használva a hoteled hashtegét az őt követőket vagy vidóját megnézőket csalogatják el hozzád és még csak nem is sejtik. Használj ki minden lehetőséget. Rá kattintanak a hashtagre és minden videó szemük elé tárul, ami mind arról szól, hogy milyen jó is a hoteledben milyen szép, ápolt és kényelmes.

Rugaszkodj el a megszokottól

Attól mert hoteled van nem muszáj a megszokott módszerekhez alkalmazkodni. Attól, hogy a hotel marketingje a TikTok-on is szerepel nem jelenti azt, hogy komolytalan vagy. Épp ellenkezőleg a széles látókör nagyobb eredmény fog hozni. A világ változik, fejlődik miért ne fejlődhetnél te is vele? Ne hallgass a bevált módszerekre. Próbálj ki valami újat.

Nyitott vagy az új dolgokra? Keresd a profikat bátran: Hotel marketing
Online marketingLegfrissebb cikkek


SEO hoteleknek: teljes hotel SEO útmutató 2023-ra
Ebben a digitális korban egy szálloda weboldalának a hiánya az egyik leggyorsabb módja a hitelesség és az üzlet elvesztésének. De akkor ezek szerint elég egy jól megtervezett weboldal ahhoz, ami vonzza ezeket a vendégeket? Nem igazán! Nem titok, hogy látogatóid a keresőmotorokból kerülnek a weboldalra. Ez azt jelenti, hogy szállodai weboldaladnak magasabb helyen kell szerepelnie a keresőkben, hogy potenciális ügyfeleket szerezzen és végül vendégeiddé tegye őket. Itt kerül a képbe az a bizonyos hotel SEO. Ez a cikk egy teljeskörű útmutató lesz a szállodai keresőoptimalizálás megértéséhez, valamint a versenyhelyzetben való kiemeléshez. 
Hogyan készítsünk hatékony weboldalt hotelünknek, amely több közvetlen foglalást tesz lehetővé
Nem egészen mondok újat azzal, hogy ha hatékonyabban akarsz szállodai szobát értékesíteni, alapvető fontosságú a weboldal – az online jelenlét. Ha a célközönséged a világ – márpedig manapság –, hogyan lenne lehetséges, hogy a világ másik feléből érkező – vagy akár egy 1000 km-re élő – ügyfél a turistaszállásait anélkül találja meg, hogy az online kirakatot, weboldalként is ismert?
Különféle szállástípusok és azok kihasználása a szállodaüzemeltetési stratégiához
A szállodatulajdonosok vagy a vendéglátóipari szakemberek számára elengedhetetlen, hogy alaposan ismerjék a különböző típusú szálláshelyeket. Így felfegyverkezve ki tudják elégíteni vendégeik sokrétű igényeit, és felejthetetlen élményt nyújt számukra. A különféle szálláslehetőségek nem csak hozzáadott értéket adnak hoteled számára, hanem segít abban, hogy kitűnjön a versenyképes turisztikai ágazatban.
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!