3 csapatépítő módszer, amit minden szervezetnek használnia kellen 2022-ben

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > 3 csapatépítő módszer, amit minden szervezetnek használnia kellen 2022-ben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 csapatépítő módszer, amit minden szervezetnek használnia kellen 2022-ben


2022/01/13
VN

Egy friss tanulmány szerint az otthonról dolgozó alkalmazottak akár 21%-kal is csökkenthetik termelékenységüket az elszigeteltség érzése miatt. Most az élet lassan visszatér a normális kerékvágásba ideje elgondolkozni ennek a megoldásán.  Tehát vessünk egy pillantást a különböző típusú csapatépítő megközelítésekre, hogy sikeres csapatot építsünk! 

3 legjobb csapatépítő módszer

1. Tevékenység alapú csapatépítő módszer

A tevékenység alapú csapatépítő gyakorlatok alkalmat adnak arra, hogy alkalmazottai kiszakadjanak a napi megszokott munkarutinból. Segít a csapatnak kilépni a komfortzónájából. Itt a csapattagok különféle szellemi vagy fizikai tevékenységeket végeznek bent és kint egyaránt. A csapatebédek és céges kirándulások szervezése javítja a kommunikációt a csapattagok között. Személyesen összeköti őket, és rejtett vonásokat fedez fel. Ha ehhez egy igazán jó helyszínt keretek, akkor ajánljuk nektek a Kristály Hotelt, ami az ország egyik legjobb, hanem rögtön a legjobb csapatépítő helyszíne nem mesze a Balaton partjától, további infók: tréning helyszín Balaton.

 2. Problémamegoldáson alapuló csapatépítő módszer

A kihívások elkerülhetetlenek minden csapatdinamikában. Ha nagyszámú ember vesz részt, akkor a csoporton belül összecsapások történnek. A jelentés szerint az Egyesült Államokban dolgozó alkalmazottak hetente körülbelül 2,8 órát töltenek konfliktusban. A problémamegoldó tevékenységek javíthatják a kommunikációt, az interperszonális kapcsolatokat és orvosolhatják a különbségeket egy közös cél elérése érdekében. A csoportvezetőnek azonosítania és elemeznie kell a problémát. Ezután meg kell határozniuk a legjobb lépést. Élvezetessé tehető ez a folyamat, ha szórakoztató játékokat vagy gyakorlatokat vezettek be a csapat számára. 

 

3. Kommunikáció alapú csapatépítő módszer

Minden közösségi hálózat kulcsa a kommunikáció. Tökéletes egy új csapat számára minden új taggal, a kommunikáción alapuló csapatépítő megközelítés nagyszerű jégtörő lehet. Az ilyen típusú munkahelyi csoportépítő tevékenységek lehetővé teszik a csapat számára, hogy egy kicsit jobban megismerjék kollégáikat, és megosszák egymással a személyes köteléket. Segítségével letörheti a kommunikációs akadályokat, javíthatja az interperszonális készségeket és bizalmat építhet az alkalmazottak között.
 Legfrissebb cikkek


Különleges új lakberendezési trendek érkeznek 2024-ben a szállodákban
A lakberendezési világ mindig is folyamatosan változik és fejlődik, és ez nem csak a lakásokra és otthonokra vonatkozik. A szállodák is naprakésznek kell lenniük a vendégeik elvárásaival és az aktuális divattal.
Hatékony hotel honlapkészítés a több foglalás eléréséhez
Ami a hotel marketinget illeti, a honlapod a valaha elérhető legfontosabb értékesítési csatorna. Hotel honlapod nem csak az a hely, ahol a potenciális vendégek böngészhetnek a szállodáddal kapcsolatos információk között, hanem az is, ahol az ügyfelek közvetlenül foglalhatnak, és biztosítják, hogy ne kelljen kifizetned a rendszerint harmadik fél által kapcsolatos jutalékokat. Első pillantásra megterhelőnek tűnhet, de már néhány változtatás is hatalmas eredményeket hozhat. Megmutatjuk, milyen egy hatékony hotel honlapkészítés!
10 tipp, hogy mit posztolj az Instagramon, ha saját szállód van
Az Instagram az egyik leghatékonyabb eszköz a szállodatulajdonosok számára, hogy elérjék a közönségüket és népszerűsítsék szállodájukat. Az Instagram lehetőséget ad arra, hogy vizuálisan bemutasd a szálloda különlegességeit, élményeit és vendégkedvenceidet. Az alábbiakban 10 tippet találsz, hogy mit posztolj az Instagramon, hogy hatékonyan építsd szállodád márkaidentitását és vonzd az új vendégeket.
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!