A tökéletes céges karácsonyi rendezvény

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Mik a céges rendezvény legfontosabb összetevői?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mik a céges rendezvény legfontosabb összetevői?


2021/10/28
SFV

Rajtad áll a soron következő céges rendezvény megszervezése és azt sem tudod hogyan kezdj hozzá? Mostani cikkünkben segítünk! Összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, maiket mindenképp érdemes szem előtt tartanod.


Csak szépen, kényelmesen


Az első és legfontosabb, hogy időben kezdj el tervezni. Azért ez a legelsődlegesebb, mert így mind magad, mind másokat megkímélsz a fölösleges idegeskedéstől. Ha szép higgadtan van időd mindent átgondolni és alternatívák közül válogatni, akkor nem akadhatnak majd olyan problémák, mint például, hogy a közös bowlingozás helyett az irodában vacsoráztok. 


Ne egyedül csináld


Mivel egy céges rendezvényről van szó, amely több ember igényének is meg kell, hogy feleljen, semmiképpen sem szabad azt gondolnod, hogy teljesen egyedül, segítség nélkül kell lebonyolítanod a teljes szervezést. Kérd ki bátran a többiek véleményét, tervezzetek együtt!
Mérd fel az egyéni igényeket


Ha például vacsorát tervezel, akkor nagyon fontos, hogy felmérd az olyan egyéni preferenciákat, mint például az ételallergia vagy a különböző diéták. Ha szükségesnek érzitek, akár ülésrendet is tervezhettek, illetve az is fontos, hogy mindenki épségben hazajuthasson. Így például érdemes az egyes közlekedési eszközökkel, a helyszín megközelíthetőségével is tervezned.


Legyen választási lehetőség


Eleinte nem kell egyetlen konkrét programban gondolkodnod, nyugodtan kitalálhatsz több ötletet is, amelyeket vázlatosan megtervezel, majd a többiek igényeit is felmérve választotok belőlük. Vannak olyan rendezvényszervező cégek, akiknek ha a segítségét kéritek, egyetlen programra több alternatívát is kínálnak. Például a Zsidainál ha céges karácsonyi ünnepség helyszíneket kerstek Budapesten, akkor egyből több helyszínalternatívával is várnak titeket, vagy az irodába is kérhettek ételszállítást tőlük.
 
Online marketingLegfrissebb cikkek


Különleges új lakberendezési trendek érkeznek 2024-ben a szállodákban
A lakberendezési világ mindig is folyamatosan változik és fejlődik, és ez nem csak a lakásokra és otthonokra vonatkozik. A szállodák is naprakésznek kell lenniük a vendégeik elvárásaival és az aktuális divattal.
Hatékony hotel honlapkészítés a több foglalás eléréséhez
Ami a hotel marketinget illeti, a honlapod a valaha elérhető legfontosabb értékesítési csatorna. Hotel honlapod nem csak az a hely, ahol a potenciális vendégek böngészhetnek a szállodáddal kapcsolatos információk között, hanem az is, ahol az ügyfelek közvetlenül foglalhatnak, és biztosítják, hogy ne kelljen kifizetned a rendszerint harmadik fél által kapcsolatos jutalékokat. Első pillantásra megterhelőnek tűnhet, de már néhány változtatás is hatalmas eredményeket hozhat. Megmutatjuk, milyen egy hatékony hotel honlapkészítés!
10 tipp, hogy mit posztolj az Instagramon, ha saját szállód van
Az Instagram az egyik leghatékonyabb eszköz a szállodatulajdonosok számára, hogy elérjék a közönségüket és népszerűsítsék szállodájukat. Az Instagram lehetőséget ad arra, hogy vizuálisan bemutasd a szálloda különlegességeit, élményeit és vendégkedvenceidet. Az alábbiakban 10 tippet találsz, hogy mit posztolj az Instagramon, hogy hatékonyan építsd szállodád márkaidentitását és vonzd az új vendégeket.
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!