A szaunázás 3 csodát érő előnye, amit mondj el a vendégeidnek mindenképp!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > A szaunázás 3 csodát érő előnye, amit mondj el a vendégeidnek mindenképp!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A szaunázás 3 csodát érő előnye, amit mondj el a vendégeidnek mindenképp!


2021/11/23
VN

Manapság nagyon divatos lett a szaunázás, ami nem is baj, hiszen ez a felkapott, egyébként nagyon pihentető tevékenység megannyi pozitív hatással bír. Mutatunk is rögtön 3 ilyen csodás hatást, amit te is imádni fogsz. Ha szeretnéd ezeket úgy igazán kihasználni, vendégeiddel megismertetni akkor szerezd be saját szaunádat az Aliante-tól itt: kültéri szauna gyártás.

A szaunázás 3 csodát érő előnye

A szauna méregtelenít

A szauna melegének hatására a test maghőmérséklete emelkedni kezd. Az izzadságtermelés elsősorban a test hűtésére szolgál, és 99%-ban vízből áll. A szaunában végzett mély izzadás azonban segíthet csökkenteni az ólom, a réz, a cink, a nikkel, a higany és a vegyi anyagok szintjét – amelyek mind olyan méreganyagok, amelyek általában a mindennapi környezetünkkel való kölcsönhatásból szívódnak fel.

 A szauna segít a stressz kezelésében

A szauna melege segít ellazulni és szabályozza a kortizol szintjéta vérünkben. A kortizol az a hormon, amely akkor szabadul fel, amikor stresszesek vagyunk, és a túl magas kortizolszint számos egészségügyi problémához vezethet, például az immunrendszerrel és az alvással kapcsolatos problémákhoz. A szaunázás csökkenti a kortizol szintjét a vérünkben, ehelyett serotonin termelését serkenti. A szerotonin a mi „boldoghormonunk”, amitől jól érezzük magunkat.

 

A szauna a jó alvást is elősegíti

Kutatások kimutatták, hogy a szaunahasználat mélyebb, nyugodtabb alvást eredményezhet. Az endorfinok felszabadulása mellett a késő esti órákban megemelkedett testhőmérséklet lefekvéskor csökken. Az endorfinok lassú, pihentető csökkenése kulcsfontosságú az alvás megkönnyítésében. A szaunában fürdőzők világszerte élvezik az esti szauna megnyugtató melegének mély alvási élményeit.
 
Hotel marketing stratégiaLegfrissebb cikkek


Hotel SEO vagy közösségi média – Melyikre fordíts több figyelmet?
Bizonyára te is sokat foglalkozol marketingstratégiáddal, rendszeresen ellenőrizve, hogy mi működik és mi nem.  Valószínűleg a legújabb stratégiákkal és trendekkel is igyekszel lépést tartani, amik újabban rohamos ütemben bukkantak fel a marketing világában.  
A direkt szobafoglalások számának növelése a Google Cégprofil adatlap optimalizálásával
Minden hotel marketinges számára az egyik legfontosabb feladat a direkt szobafoglalások számának növelése.  Az OTA-k hatalmas jutalékot kérnek a vendégek közvetítéséért, így egyértelműen megtérül minden olyan marketing munka, ami a Booking.com és társainak elkerülésével hoz szobafoglalásokat egy hotel számára. Az egyik ilyen lehet egy jól optimalizált Google Cégprofil, avyg régi nevén Google Cégem adatlap.  Mit tehetsz annak érdekében, hogy a Google téged is beválogasson a legjobb helyi találatok közé?
3 csapatépítő módszer, amit minden szervezetnek használnia kellen 2022-ben
Egy friss tanulmány szerint az otthonról dolgozó alkalmazottak akár 21%-kal is csökkenthetik termelékenységüket az elszigeteltség érzése miatt. Most az élet lassan visszatér a normális kerékvágásba ideje elgondolkozni ennek a megoldásán.  Tehát vessünk egy pillantást a különböző típusú csapatépítő megközelítésekre, hogy sikeres csapatot építsünk! 
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!