A szaunázás 3 csodát érő előnye, amit mondj el a vendégeidnek mindenképp!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > A szaunázás 3 csodát érő előnye, amit mondj el a vendégeidnek mindenképp!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A szaunázás 3 csodát érő előnye, amit mondj el a vendégeidnek mindenképp!


2021/11/23
VN

Manapság nagyon divatos lett a szaunázás, ami nem is baj, hiszen ez a felkapott, egyébként nagyon pihentető tevékenység megannyi pozitív hatással bír. Mutatunk is rögtön 3 ilyen csodás hatást, amit te is imádni fogsz. Ha szeretnéd ezeket úgy igazán kihasználni, vendégeiddel megismertetni akkor szerezd be saját szaunádat az Aliante-tól itt: kültéri szauna gyártás.

A szaunázás 3 csodát érő előnye

A szauna méregtelenít

A szauna melegének hatására a test maghőmérséklete emelkedni kezd. Az izzadságtermelés elsősorban a test hűtésére szolgál, és 99%-ban vízből áll. A szaunában végzett mély izzadás azonban segíthet csökkenteni az ólom, a réz, a cink, a nikkel, a higany és a vegyi anyagok szintjét – amelyek mind olyan méreganyagok, amelyek általában a mindennapi környezetünkkel való kölcsönhatásból szívódnak fel.

 A szauna segít a stressz kezelésében

A szauna melege segít ellazulni és szabályozza a kortizol szintjéta vérünkben. A kortizol az a hormon, amely akkor szabadul fel, amikor stresszesek vagyunk, és a túl magas kortizolszint számos egészségügyi problémához vezethet, például az immunrendszerrel és az alvással kapcsolatos problémákhoz. A szaunázás csökkenti a kortizol szintjét a vérünkben, ehelyett serotonin termelését serkenti. A szerotonin a mi „boldoghormonunk”, amitől jól érezzük magunkat.

 

A szauna a jó alvást is elősegíti

Kutatások kimutatták, hogy a szaunahasználat mélyebb, nyugodtabb alvást eredményezhet. Az endorfinok felszabadulása mellett a késő esti órákban megemelkedett testhőmérséklet lefekvéskor csökken. Az endorfinok lassú, pihentető csökkenése kulcsfontosságú az alvás megkönnyítésében. A szaunában fürdőzők világszerte élvezik az esti szauna megnyugtató melegének mély alvási élményeit.
 
Hotel marketing stratégiaLegfrissebb cikkek


Szállodai marketing eszköz -A legjobb idő a Facebook-bejegyzéshez
Ezzel a szállodai marketing eszközzel foglalkozó kérdés, hogy mi a legalkalmasabb időpont a Facebookon való közzétételre, szintén ilyen sokoldalú megközelítést igényel. Számtalan tanulmány létezik különböző kritériumokon, például elkötelezettségi adatokon, szakértői véleményeken és egyebeken. Hogyan kaphatsz tehát egyértelmű választ vállalkozásod számára? Ebben a bejegyzésben segíteni fogunk a szállodai marketing eszközeid eredményeinek elemzésében, hogy megtaláld a megfelelő kiindulási alapvonalat, majd megmutatjuk, hogyan finomíthatsz tovább egészen a legjobb időpontig, amikor a Facebookon, ha közzé teszel valamit, annak valós sikeres és elérési aránya is lesz.
Szállodai marketing -Hogyan érd el a wellness kedvelőit
Napjaink „wellness fogyasztói” aktívan kapcsolatba lépnek olyan holisztikus termékeket és szolgáltatásokat kínáló márkákkal, amelyek fizikai és mentális egészségük, valamint általános megjelenésük javítását ígérik. A fogyasztói érdeklődés növekedésével az egészségügyi és wellness márkáknak bőven van lehetőségük nagyobb közönség vonzására és bevételeik növelésére. Ez a növekvő érdeklődés azonban azt is jelenti, hogy a wellness piac zsúfolttá válik, ezért elengedhetetlen, hogy a szállodai marketingen belül a wellness marketinget stratégiailag kezeljük.
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!