Hotel online marketing tanácsok kezdőknek; Hotel online marketing tanácsok profiktól; Hotel online marketing tanácsok, tippek; Hotel online marketing tanácsok, tudnivalók

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > hotel-online-marketing-tanacsok > Hotel online marketing tanácsok

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hotel online marketing tanácsok


2022/06/17
Szeder

Egy hotel online marketingje nem egyszerű, mert számtalan dologra kell odafigyelni és mindent kordában kell tudni tartani. Az online tér egyre jobban bővülő közlési lehetőségei sem könnyítik meg az ember dolgát. Íme pár hotel online marketing tanács, ami szükséges lehet a hoteled online marketingjének fellendítésében, a foglalások számának növelésében. Tedd meg a kezdő lépést és onnantól a határ a csillagos ég.

Hotel online marketing tanács

Elsősorban a legfontosabb hotel online marketing tanács az online felületek kezelése

Mindenképp érdemes a hotel weblapját folyamatosan fejleszteni és egy napra kész állapotot megőrizni, a hotel online marketingjének gördülékeny és hatékony működése érdekében. A weboldal legyen tagolt, részletes még is lényegre törő, átlátható. Ne vesszünk el az apró részletekben, gondolkozzunk nagyban, nézzük az oldalt látogatói szemmel, mi mit látnánk szívesen mi lenne az, ami felkeltené az érdeklődésünket.

 Hotel marketing tanács- Illusztrálj  

Egy hotel online marketing tanácsainak felsorolásában megemlíthetetlen nézőpont a figyelemfelkeltés. Mivel egy szolgáltatást szeretnénk eladni és szeretnénk, hogy mindenképp végbe is menjen, először fizikai kontaktus nélkül kell felkeltenünk a hotel online marketingjét nézőket. Fontos, hogy a képek mindig csak egy kicsit mutassanak, de ne túl keveset, hogy a látogató minél több időt töltsön az oldalon, keltsük fel az érdeklődését. Ezt hogyan érheted el? Nem arra gondolunk, hogy fotózz le egy kanalat aztán a villát és a végén az ebédlőt. Amint az oldal megnyitásra kerül az első kép, ami a szemünk elé tárul legyen maga a hotel, vagy csak a recepció, szép, világos, meleg, hívogató megvilágítással. Mindenki szívesebben megy egy olyan helyre, ami tiszta és otthonos, még is modern. Ez egy olyan hotel online marketing tanács amit érdemes megfogadni, így a weboldal is nézőcsalogatóbbá válik. Előnyös lehet beállítani, hogy a képek pár másodperc elteltével váltsák egymást ezzel is elérve, hogy a hotel online marketingje nem csak kreatív és sokoldalú, de kényelmes is lesz az oldal látogatóinak. Fő a tisztaság és az összhang, ezért mindenképp csak akkor készüljön bármilyen fotó a szobákról, illetve minden más helyszínről, ha az igényes. Készíthetsz egy videót is, ami körbe vezet csak a hotel lényegesebb helyiségeiben, kíváncsivá téve a látogatót, mi lehet még?

 

Hotel online marketing tanácsok a kulisszatitkokig

Weboldal Áttekinthetősége érdekében készítsük azt tagoltra. Legyenek főbb menüpontok melyek megkönnyítik a keresést. Kapcsolatok leírásában kattintásvadász lehet az is, ha a telefonszámot nem írjuk ki egészében, hanem elrejtjük azt. Megállítjuk egy kis hatásvadász pillanatra az érdeklődőt majd rákattintás után már tárcsázhat is. Legyenek emberek a képeken vagy ne? Ízlések és pofonok. Persze szívesebben választunk egy olyan helyet, amelyről olyan képeket látunk, ahol boldogok az emberek, de az is lehet, hogy túl erőltetettnek tűnhet.

 

Amennyiben tanácstalan vagy kérj segítséget a profiktól: Hotel online marketing tanácsok

 

Hotel online marketing tanács

Hirdesd magad! Nem csak a google de a közösségi médiában is egyre többször találkozunk hirdetésekkel. A legtöbb értelmetlen be nem vált terméket akar ránk sózni. Miért ne hirdethetné magát a hoteled is különböző fajta hirdetési típusokkal? - és itt most nem az újsághirdetésekre gondolunk. A Goolge de számos közösségi média oldalak is, rengeteg lehetőséget kínálnak a hirdetéseknek, ezzel növelve a webhelylátogatások számát, növelve a bejövő hívások számát, a szolgáltatások megrendelését. Érd el, hogy kattintsanak és tartsd őket az oldalon. 

 

A Hotel online marketing tanács- az online marketing nem csak online oldala

Ahhoz, hogy a hoteled online marketingje hatékony legyen nem csak a weboldalad fejlesztése a fontos. Érdemes tartani a kapcsolatot az ügyfelekkel mind ehhez nem kell telefonon felhívni őket vagy meghívni őket egy kávéra. A hotelba érkezéskor készíts ki egy üdvözlőkártyát szobájukba, ezzel is szívélyesebb fogadtatásban részesítve őket. Írj e-mailt érkezésük előtt, nem csak emlékeztetés céljából. Jelezd, hogy minden készen áll és a hotel várja már érkezését. Mind ezt miért? Mert a hotel online marketing tanácsokat érdemes megfogadni és ez csak segít, hiszen a Google lehetőséget ad az emberek véleményének kinyilatkoztatására. Szerintem mindenki, aki rákeres egy hotelre vagy bármilyen olyan helyre, amitől, szolgáltatást vár, elolvassa a Googleben írt véleményeket. Ahogy a mondás tartja „A baj nem csőstül jön”, ez a hotel online marketing tanácsok közül a legátgondolandóbb lehet. A baj nem csőstül jön, hanem rossz visszajelzésekkel, véleményekkel, így fontos nem csak az online térben megtartani jó hírnevünket, hanem a szolgáltatásokat igénybe vevők szemében is.

 

Felkeltettük érdeklődésed és még többet szeretnél megtudni? Minden kérdésedre válaszolunk, keress minket bizalommal: Hotel online marketing tanácsHotelek, szállodákLegfrissebb cikkek


Milyen szabályok köteleznek, ha egy hotelben rendezvényeket is szeretnénk tartani?
A rendezvények szervezése és lebonyolítása során a szállodáknak számos jogi és biztonsági előírást kell betartaniuk, hogy biztosítsák a vendégek biztonságát és a zavartalan esemény lebonyolítását.
Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 2. rész
Folytatjuk közvetlen foglalásokat segítő cikkünket, ha még nem olvastad el az első részt, akkor mindenképp tedd meg, ide kattintva: Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 1. rész. Most pedig íme, a három legfontosabb ötletünk, amelyet figyelembe kell venni az extrák foglaláskori értékesítése során.
Így érj el több közvetlen foglalás a szállodádban 1. rész
A mai utazási piacon, ahol a nagy márkák és vállalatok dominálnak, a vásárlók egyre inkább a személyre szabást és az egyediséget keresik. Ez különösen igaz a szállásfoglalásokra is, ahol az Airbnb sikere rávilágított arra, hogy az utazók vágynak a sablonos szállodai élmények helyett valami autentikusabbra és emlékezetesebbre. Ha több közvetlen foglalást szeretnél elérni a szállodádban, akkor a marketingstratégiádnak ezt a változó igényt kell tükröznie. Hogyan emelkedhetsz ki a versenytársak közül, és hogyan győzheted meg a vendégeket, hogy kerüljék az online utazási irodák (OTA) használatát?  
Hírek, szakmai cikkek a szállodai marketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a hoteleknek, szállodáknak! Hasznos tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a turizmus és vendéglátás területén.

Közösségi média marketing hoteleknek

Szállodát, hotelt irányítasz, de nem foglakoztál eddig a közösség felületekkel, vagy úgy érzed valamit rosszul csinálsz, mert nem jönnek az eredmények? Mi segítünk neked, hogy sikeresen használd a különböző platformokat, hogy még több vendéget szerezz! - Szakmai tanácsok a social média használatával kapcsolatban

Online marketing tanácsok szállodák, hotelek számára

Segítünk megtanulni és átlátni az online marketing lényegét és szerkezetét. Ismerd meg te is alaposabban az online marketing különböző területeit, folyamatait annak érdekében, hogy minél több látogatód és vendéged legyen.

Szerezz több jutalékmentes foglalást

Megtudhatod, hogy mit kell tennie a szállodáknak, hoteleknek annak érdekében, hogy minél több foglalás történjen a saját weboldalán, ezzel minimalizálva a kifizetett jutalékot a szállásfoglaló portálok részére és a lehető legtöbb profitra tegyenek szert!

Kitekintő

Érdekes cikkek, hírek a nagyvilágból és belföldről. Szállodalátogatás, turisztikai látnivalók, gasztronómia. Fedezd fel velünk hazánk rejtett kincsit!